hva er bambull®?

Bambull® er en Tufte-oppfinnelse som kom til verden i 2014. Navnet Bambull® er en blanding av ordene bambus og ull, og spiller direkte på plaggets sammensetning.

to-lags komfort

Dette er to-lags ullundertøy med myk bambusviskose på innsiden, og superfin og varm merinoull på utsiden. Sammensetningen av Bambull® er magisk, spesielt for personer med sensitiv hud, eksem eller hudallergier. Her får man varmen fra ull, men ingen ull direkte mot huden! Klærne er nemlig konstruert slik at den myke og skånsomme bambusen er brettet ut over alle åpninger; for eksempel på genseren hvor bambusviskose er plassert rundt halslinningen, håndledd og rundt kanten helt nederst. Slik sørger Bambull® for at alle kan ikle seg godt og varmt ullundertøy, uten å klø! Det er også noe av grunnen til at du finner Bambull® på apotek. 


I 2017 gjennomførte vi en spørreundersøkelse der opp mot 95 % av personer med sensitiv hud og/eller hudallergier var svært fornøyde med Bambull®-plaggene – og det er en helt fantastisk respons!

bærekraftige råmaterialer

Tuftes Bambull® er også en mer bærekraftig variant av et to-lagsprodukt. Der enkelte produsenter velger å ha polyester eller annet syntetisk materiale på innsiden, har vi bambusviskose. Både bambusviskose og merinoull er basert på naturlige råmaterialer, som igjen gjør Bambull® til et mer miljøvennlig valg. 


Bambull®-familien har vokst seg stor og består nå av plagg til hele familien. Alt fra overdeler, stillongs, lue, pannebånd og hals til heldress til minstemann. 


Og du? All vår merinoull er mulesingfri!

Garantert kløfritt - plagg til hele familien!

Close (esc)

BE FIRST IN LINE FOR PRODUCT LAUNCHES AND SPECIAL OFFERS 🌱

Sign up to our newsletter!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

HEADER MENU

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now