Ull er gull

Ull har flere gode egenskaper: Den er flammehemmende, er temperaturregulerende, har selvrensende egenskaper, forhindrer svettelukt og trenger heller ikke å vaskes ofte. Derfor har vi ullplagg også i sommer-kolleksjonen: Light Wool, som består av 33 % bambus lyocell, 31 % modal fibre, 34 % merinoull og 13 % økologisk bomull. Bruksområdene er derfor mange, noe våre ambassadører har fått erfare. Celine bor i Odda på Vestlandet og går ukentlig flere turer til Trolltunga. Der kan temperaturen veksle mellom 6 og 15 grader, og da er lett ull helt perfekt.
Tufte Light Wool er superbehagelig på og er perfekt om sommeren når det ikke er for varmt eller kaldt. Den klør ikke i det hele tatt og holder fasongen godt etter vask! Lett og fint plagg som er like fin på tur og til hverdags. Fin fasong på den.
Celine anbefaler Light Wool til hverdags, til tur og løping. Og har også brukt det da hun klatret Tyssedal Via Ferrata.

Perfekt plagg for ustabilt vær

Joar, som har en aktiv utendørsjobb og holder til på Sørvestlandet bruker Light Wool til de fleste aktiviteter. Været er ikke alltid like stabilt på denne kanten av landet, så en tynn og lett ullgenser fungerer som et behagelig mellomlag med en vindtett jakke utenpå.
Ettersom ull transporterer fukt bra og er luftig blir det brukt fra -10 til +20 grader som enten ett mellomlag eller som ytterlag.
Joar anbefaler Light Wool til utendørsaktivteter, enten det er trening, jobb eller ute på tur. Heidi mener Light Wool’en føles som bomull, da den ikke klør og er myk og god.
Tørker fort og holder meg varm selv om man svetter mye på f.eks. toppturer.
Heidi anbefaler Light Wool til tur. Selv bruker hun plaggene både på fjellet og i skogen.   Ta en titt på plaggene av Light Wool til dame og herre
Older Post
Newer Post

Leave a comment

Close (esc)

BE FIRST IN LINE FOR PRODUCT LAUNCHES AND SPECIAL OFFERS 🌱

Sign up to our newsletter!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

HEADER MENU

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now