Nytt liv til pakninger!

Med gjenbruk og merverdi i bakhodet har vi laget flere pakninger som du ikke trenger kaste rett i søpla etter å ha tatt ut produktet. Våre pysjamas-pakninger er laget av resirkulert polyester – mer spesifikt av små stoffbiter og avklipp fra produksjon som mange mener ikke kan brukes til noe og gjerne havner i søpla hos fabrikkene. Disse bitene har vi lagt vår elsk på, og disse har blitt satt sammen til fine pakninger, eller «sleeves» til våre pysjamaser. Denne sleeve’n kan fint brukes til å oppbevare dokumenter, bilder, magasiner, aviser, tegninger, klistremerker eller andre skatter som trenger et sted å bo. Tilfeldigvis er det også akkurat plass til en bærbar PC i pakningen til dame og herre, og en iPad eller tablet i barnepakningen.

SOKKER I PENNAL

Vi har også designet en Wool Pack til Kids; fire par ullsokker i Bambull® Blend pakket sammen i et pennal av økologisk bomull  - en superpraktisk gave til skolebarn! Her kan de små føttene holdes varme, og blyanter og fargestifter holdes på plass. Pennalet er laget i samme stoff som våre turjakker og -bukser, slik at vi benytter oss av samme metervare samt overskuddsmateriale fra produksjonen av disse klærne.  

FINE GAVEESKER

Resten av våre gaveesker er laget i kjekke esker med lokk – disse er fine og robuste, og er helt topp til å oppbevare ting og tang. Eskene kan bli til en garasje til lekebilene, en boks til fargeblyanter, en eske til bilder eller kanskje den kan brukes til å oppbevare spiker og skruer. Det er mange muligheter for å gi eskene et liv videre. Vi har selv vært på fabrikkene våre i Kina og sett hvordan fabrikkarbeiderne har brukt våre esker til å oppbevare nål, tråd og andre sysaker og småting. Det sparer planeten for mye støy og unødvendig søppel, og sånt blir vi glade av.  

RESIRKULERBAR PAPP

Når det gjelder resten av pakningene våre så er disse laget av 100 % resirkulerbar papp, uten en eneste bit plast. Det er minimalt med lim i pakningene, de fleste er kun møysommelig brettet. I 2017 gjorde vi denne permanente endringen fra plastemballasje til papp, noe som bidrar til mindre produksjon og bruk av plast, og som også minker risikoen for at plast havner i naturen.
Older Post
Newer Post

Leave a comment

Close (esc)

BE FIRST IN LINE FOR PRODUCT LAUNCHES AND SPECIAL OFFERS 🌱

Sign up to our newsletter!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

HEADER MENU

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now